Nota legal

El domini: http://www.materalia.es/ és propietat de Servimat Iniciatives S.L., d’ara endavant MATERALIA, amb el NIF B-55051411, amb domicil·li a la Ctra. C-31 de Verges a Torroella de Montgrí, km 354, 17134 Canet de la Tallada, Girona. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el Tel. 972 780 524 o per correu electrònic a info@materalia.cat

Propietat intel·lectual i industrial.

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de MATERALIA.

Responsabilitat en els enllaços.

MATERALIA inclou en el seu lloc web tot un seguit d’enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d’aquests. MATERALIA no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades.

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de MATERALIA amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació, elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos i enviar el newsletter corporatiu amb informació de novetats, tendències i esdeveniments, així com altres comunicacions de caràcter comercial.

Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a MATERALIA, C-31 de Verges a Torroella de Montgrí, km 354, 17134 Canet de la Tallada, Girona. Referència: Protecció de dades.