Qui som

Un equip de professionals amb llarga trajectòria que treballem amb els següents compromisos per a satisfer el nostres clients:

La qualitat és inqüestionable.

Un acurat procés de selecció de productes, una avaluació continuada de proveïdors i un rigorós control de processos garanteixen la màxima qualitat dels materials distribuïts.

El servei ha de ser excel·lent.

Una bona organització i una cultura de la feina ben feta són els fonaments per a treballar buscant sempre l’excel·lència en el servei.

Donar suport al professional.

Un equip de persones amb llarga experència i enfocat cap al professional de la construcció posa els seus coneixements a disposició del client, s’esforça en assessora-lo i ajudar-lo en allò que necessita.

+ de 40 anys d’experiència

Un projecte de reformes o la construcció d’una casa, pot portar implícits moments de tensió, dubtes i incertesa. Deixa’ns guiar-te i obtindràs un tracte proper, professional i fiable.

T’assessorem en tot el procés
El que més valoren els clients de Materalia:
Materalia i la responsabilitat social corporativa: Concurs de trencadís

Una segona vida a través de la creativitat.

Cada any organitzem el Concurs Materalia de trencadís. Enguany, en la seva 3a edició, hi han participat més de 200 alumnes de 8 centres educatius. Aquests, han rebut la formació i el material necessaris per elaborar una obra creativa que fomenta les habilitats del treball en equip, tals com el respecte i la coordinació, a més de donar a conèixer als joves una disciplina que no s’ensenya habitualment a les escoles. Gràcies a aquest projecte, molts joves adquireixen també, un primer contacte amb el món laboral.

640

alumnes de secundària

18

centres